Nagyon durva egy 13 éves lánynak?
Figyelt kérdés
172 cm vagyok, 63 kg. Van a hasamon és a fenekemen felesleg, de örököltem is (1-3kg felesleg), ez nem nagyon durva, visszataszító?2010. ápr. 26. 21:11
1/9 anonim válasza:
kép nélkül nem tudnánk megmondani: nemlátjuk, hogy vannak-e hurkák, a bőröd szinét szóval..
2/9 A kérdező kommentje:
hurkák nincsenek, sokak szerint nem feltűnő a felesleg, a bőröm színe meg olyan barnásabb, de azért még nem kreol
2010. ápr. 26. 21:16
3/9 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy visszataszító-e így láttatlanul? Meg egyébként hogyan lehet felesleget örökölni? El nem mennék a hagyatékira, ha ezt tudom előre...
4/9 anonim válasza:
Magasság, súly alapján nekem még nem durva és nem is visszataszító, sőt, kifejezetten előnyös. Arra azért figyelj, hogy ne hízz tovább, mert egy idő után már nincs megállás. Könnyebb nem felengedni a kilókat, mint utána leadni.
Abban az előző válaszolónak is igaza van egyébként, hogy kép nélkül nehéz véleményt alkotni.
27/F
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
meg azért csípőm is van, de a vállam széles :(, szóval még nem mackós, de nem olyan nagyon messze tőle, szerintem nagyon gáz, majd rakok képet is
2010. ápr. 26. 21:24
8/9 anonim válasza:
Igen, nagyon durva, undorító és visszataszító! Képet fel se rakj, mert ez borzalom.
(Faszom ki van az ilyen értelmetlen tucatkérdésekkel.)
9/9 A kérdező kommentje:
már 59 kg vagyok!
2010. júl. 24. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!