Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Másik városba járni kormoshoz?

Másik városba járni kormoshoz?

Figyelt kérdés

Tudom,nem ez a világ legnagyobb problémája,így légyszi,csak azok válaszoljanak,akik szintén járnak/jártak,vagy volt hasonló tapasztalatuk.

A jelenlegi kormosom 2 vagy 4 hétre tud beírni,több dolog miatt

Nála a 4 hét már sok idő,kinézet és tartósság szempontjából is

2 hetente viszont nem fizetek neki 7-8 ezret,több ok miatt szintén..

Másik városban találtam kormost,nála az S töltés 8500ft.

Nagyon szépen,és igényesen dolgozik,nála talán bevállalnám a 4 hetet.

Próbáltam a városban keresni kormost,de akihez hely lenne,nála drágábban jönnek ki,mint így,hogyha másik városba jarnek át(12 ezer egy S töltés)

Akikhez szintén van hely,ők sajnos kokanyok :/

Illetve mennyi az az összeg,amit erre havonta vagy 3 hetente szansz,szánnal?

2024. aug. 12. 23:10
 1/2 anonim ***** válasza:
76%
Én Szolnokon a belvárosban fizetek 4 hetente 10-15 ezer forint közötti összeget M-es töltésre. Az határozza meg a pontos árat, hogy van e bonyolult díszítés, körömpótlás, francia, baby boomer.
2024. aug. 12. 23:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálam a település ugyanaz maradt, de költözés miatt pont a város másik végére kerültem a körmösömtől. Sok rossz tapasztalatom volt korábban, úgyhogy ragaszkodom hozzá és inkább bevállalom 3 hetente a bő egy órás utat a szalonba.
2024. aug. 13. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!