Rendeltem egy cipőt, de elől nyom. Csak be kell járni kitagul majd idővel, vagy teljesen rossz a méret?
Figyelt kérdés
36,5ös a labam. A cipőim mind 36,5ösek.Ezt a cipőt rendeltem, Nike, és ilyen legtalpas
Osszemertem az osszes többi cipőmmel és ugyanakkorak,talan egy picit ez nagyobb és szélesebb, meg is szorítja elől nagyon a labam. Teljesen elől van épp hogy kitudom nyújtani. Kényelmetlen, foleg a jobb lábamon. De épp higy kicsi
Csak nem értem ha ugyanakkora mint a többi, hogy lehet kisebb. Kicsi a labfejem, de annak ellenére is kicsi rám.
2021. aug. 11. 10:30
1/2 anonim válasza:
Szerintem van esély arra, hogy csak be kell járni, párszor rövid időre vedd fel aztán meglátod.
2/2 anonim válasza:
Nike-okkal en is igy vagyok, nem passzol a labujjaim formaja/merete. Nem cipo meret a gond, hanem a labfejem formaja, ha nagyobbat vennek, idegesitoen hosszu lenne elol, hatul meg hajlamos lenne kicsuszni belole a sarkam. En hordtam az enyemet, csak picit volt bosszanto. Nem tagult. Egyszeruen nem veszek tobb Nike-ot, de pl. Adidas tokeletesen passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!