Férfiak! Miben tartjátok a pénzt és az iratokat?
Pénzt meg iratokat a pénztárcámban tartom. Azt télen a kabárom, vagy dzsekim zsebénen, nyáron a táskámban. Függelenül attól, hogy autóval, gyalog, biciklivel, vagy busszal megyek el itthonról. Kb 20 éve így csinálom.
Bőr oldaltáskáim vannak. Nem nagyok, de nem is kicsik. Kb. A4-es lap, vagy annál kicsit kisebb méretűek. Ezen kívül van hátizsákom is. Ebből is a kisebb minimalista bőr anyagúakat szeretem, bár van textil is. Szeretem váltogatni a táskákat, kedvem, ruházatom, cipőmtől függően. Nem minden nap ugyanaz van nálam.
Azt még nem hallottam, hogy gáz lenne, ha táska van nálam. A sok kacatot másképp hova a bánatba tenném. A műanyag reklámszatyor szorongatása jobb, mint egy igényesebb bőr táska?! :O Én erről még nem hallottam.
Kulcs, pénztárca, kocsikulcs, forgalmi, zsebkendő, egy textilszatyor, esetleg esernyő, kisebb dezodor, céges belépőkártya, óvszer, bicska, nyáron 3-5 deci víz... ezek mindig ott vannak a táskámban. Nem tudnám máshova tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!