Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tini lányok nagyjából mekkora...

Tini lányok nagyjából mekkora arányban sportolnak?

Figyelt kérdés
Rengeteg a csinos lány, ez annak köszönhető vagy sima genetika ami már később nem lesz elég és jön az elhízás?

aug. 8. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Nekem két tini lányom van, szóval látom őket és a baráti társaságukat. Nem mondanám, hogy felkapott dolognak számít a sportolást. Akad egy-két lány, aki csinál valamit, de a nagy többség inkább koplal, minthogy letegye a telefont és megmozduljon.
aug. 8. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

16 éves lányom heti 2x kosárlabdázik, sokszor megyünk kirándulni, szeret tornázni is, sportosnak számít.

A 14 évesem ezzel ellentétben inkább otthonülő típus, imád olvasni, csak úgy heverni, tévézni, stb., kirándulni nagy nehezen eljön, de ennyi.

Szerintem ez a sportolás dolog elég különböző. Nyilván van akinek jó a genetikája, de sokan nagyon lusták.

aug. 8. 21:26
 3/8 Metionin ***** válasza:
0%
A kötelező tesin kívül elég kevesen mozognak, középsulisként gyakran abbahagyják azokat a sportokat, amit általánosban lelkesen csináltak. Ebben a korban simán lehet csinos valaki pusztán ennyitől, meg ha viszonylag normálisan eszik. De az utcán körülnézve inkább olyan tiniket látok, akiken jócskán van felesleg, fiúkat is meg lányokat is.
aug. 9. 12:17
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
A sport, mozgás nagyon fontos. Nekem mindig kellett sportolnom.
aug. 9. 20:49
 5/8 anonim válasza:
0%
Inkább a genetikára a szavaznék .. a mai 14-20 éves korosztály lányok 80% -a csinos , ezért ez 20 évvel ezelőtt nem így volt .
aug. 10. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:

A környezetemben inkább már egyetemisták vannak. A lányok kb- harmada-fele sportol rendszeresen, ami nem kevés, elég jó arány szerintem. Nálunka kézilabda, úszás, lovaglás, ami eléggé elterjedt.

Ennek ellenére, pont tegnap állapítottam meg magamban a strandon, hogy mennyien el vannak hízve. Fiatal, tizen éves lányok is.

aug. 10. 17:33
 7/8 anonim válasza:
Heti 4 két órás edzés, plusz 3 hét tábor. Szinkronúszik.
aug. 15. 15:34
 8/8 Pokahontasz válasza:

Ha jól értem arra szeretnél választ és garanciát kapni, hogy vajon a csinos lányok szépek maradnak-e később is.

Szerintem a boldog nő szép. Ha jól fogja érezni magát veled, törődsz vele és gondoskodsz róla, és jó az ágyban is neki, meg eleget hancúroztok is, akkor szerintem nem fog elhízni.

Rajtad sok minden múlik.

Másrészt nézd meg a családját! Ha az anyukája is csinos, akkor vélhetőleg ő is szép lesz később is.

A sportolásnak inkább a jellem kialakulásához és a kitartáshoz van köze.

Kívánom találj magadhoz való lányt! 🙂 Hiszem, h ha boldog lesz veled, akkor szép is marad!

aug. 22. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!