Van valaki, akár híresség, akár "földi" személy, akihez sokszor hasonlítanak?
Figyelt kérdés
Engem hasonlítottak már Erzsébet császárnéhoz, Emma Watsonhoz és Ally Sheedy-hez is. Többk-kevésbé egyet is értek.aug. 8. 11:45
1/7 Metionin válasza:
Arcra állítólag hasonlítok Katy Perryre és Zooey Deschanelre. Szerintem ez a két nő tényleg hasonlít egymásra de magammal nem látok akkora hasonlóságot. Illetve Maila Nurmi, na ő valóban ha nem vesszük figyelembe az ijesztő mesterséges szemöldökét.
2/7 anonim válasza:
Diane Kruger, Hanne Gaby Odiele, Christina Kartchner, Asher Yasbincek - szerintem rájuk hasonlítok szürreálisabb, fekete ruhás kiadásban.
Meg egyes források szerint David Bowie-ra.
3/7 anonim válasza:
Engem nem, de van egy rokonom, aki a néhai Horn Gyulához hasonlít.
4/7 anonim válasza:
Mondták már, hogy kicsit Julia Roberts-re meg Sarka Katára, valahogy a kettő között. De szerintem egyikre sem.
5/7 anonim válasza:
Zámbó Jimmy úgy néz ki mint
Gene Wilder színész
6/7 anonim válasza:
Amikor még javában futott a Trónok harca többen is Daenerys-t emlegették, hogy mennyire hasonlítok rá, csak az én hajam sötétebb szőke. A barátaim főleg ezzel a képpel piszkáltak, hogy ennyire kiül minden az arcomra:
:D
7/7 anonim válasza:
Karoline Herfurth, nem is ismertem, amíg nem mondták többen is (Fák jú tanár úr-ban játszik). Van benne valami.
Meg nagyon hosszú hajam van, ezért szoktak Sisi-nek mondani, de rá semmi másban nem hasonlítok meg a hajam hossza is elmarad azért az övétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!