Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl vékony vagyok, ha a 172...

Túl vékony vagyok, ha a 172 centimhez 38-as/M-es ruhákat hordok?

Figyelt kérdés
júl. 22. 09:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném. Hány kg vagy ehhez a magassághoz?
júl. 22. 10:11
 2/9 Metionin ***** válasza:
100%
A ruhaméret nem mérvadó, nagyon eltér egyes márkáknál. Nézd meg magad a tükörben és az alapján döntsd el, még a centi/kiló önmagában sem számít annyit mint a külalak amit látsz.
júl. 22. 10:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Teljesen normálisnak tűnik. Se sovány, se kövér nem vagy szerintem ilyen adatokkal.
júl. 22. 10:51
 4/9 A kérdező kommentje:

57 kg vagyok

Nekem nem igazán szokott eltérni a ruhaméretem, de talán annyira nem vegyes a ruhatáram márkák terén. H&M, Orsay, Reserved, Tesco stb.

Nekem is van egy véleményem magamról, amit látok és szerintem annyira nem vagyok vékony, hogy rendszerint megkapjam azt, hogy túl vékony vagyok.

20L

júl. 22. 11:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Normális a súlyod a magasságodhoz. Normálisan vékony lehetsz, nem túl vékony vagy túl sovány. Lehet, hogy féltékenyek, akik mondják :)
júl. 22. 11:11
 6/9 anonim ***** válasza:
19%
Túl sovány vagy, egy kis izom rád férne 57 kilóhoz ekkora magassággal.
júl. 22. 11:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Én 165 centihez és 48 kilóhoz XS, vagy gyerek ruhákat hordok, szerinted rólam mit mondhatnak? :D
júl. 22. 12:52
 8/9 Metionin ***** válasza:
100%
#7 Dettó én is, érdekes módon élőben ahol látszik hogy sportolok meg izmos vagyok, nem nagyon tesznek megjegyzést, látatlanban meg kórházba küldenének. Ezért nem lehet csak számokra adni.
júl. 22. 13:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem pont jó.
júl. 23. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!