Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy neon...

Mit gondolnátok egy neon rózsaszín hajú fiatal lányról?

Figyelt kérdés

Szeretném majd késöbb befesteni a hajam élénk rózsaszínre, mert nagyon imádom másokon, de nem tudom, hogy mások mit gondolnának róla...:c

16/l

júl. 21. 18:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
#10 igen, az eltérő vélemény kinyilvánítását a kormány valóban nem tudja elviselni semmilyen formában...
júl. 21. 19:36
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Volt egy ismerősöm, akinek jól állt 50 évesen. Az arcformától, külalaktól is függ ez.
júl. 21. 20:13
 13/19 anonim ***** válasza:
46%
Nekem nagyon nem tetszenek ezek az élénk színek, de valószínűleg akinek ilyen a stílusa, annak nem is én vagyok a célközönsége. Nem gondolnék róla semmit, max azt hogy feltűnési viszketegséges és így akarja felhívni magára a figyelmet. Amúgy meg nem nagyon érdekelne, mert nem is nagyon kerülnénk kapcsolatba, nem ugyan olyan körökben mozgunk. Ha meg az utcán látok valaki idegent ilyen hajjal, az végképp nem érdekelne. Megvan a saját életem, azzal foglalkozok.
júl. 21. 21:51
 14/19 anonim ***** válasza:
48%

Én mindig azon gondolkozom, mikor nagyon élénk színt látok, hogy hányszor kell vajon újraszínezniük, és mennyit enged a festés mosásnál. Egyszer elbeszélgetnék erről valakivel, mert tökre érdekel. Én csak pasztelt vállalnék be, mert az megy a stílusomhoz, de annál nem annyira feltűnő, ha kopik.

Amúgy sztem 30 évesen is lehet színes.

Sajnálom, hogy olyan világban (országban?) kell élned, ahol a felnőttek többsége savanyú ubi. Én 20 éve voltam 16, lila hajam volt, akkor azt hittem, majd kinövik az emberek ezt a szánalmas lenéző korukat, de a kortársaim is bénák.

Aki meg feltűnési viszketegség a szín, annak az élete baromi szürke.

júl. 21. 23:01
 15/19 anonim ***** válasza:
30%

#14 el vagy tévedve. A kérdező kért véleményt, nem én.

Peace.

Üdvözlettel: a 3.

júl. 21. 23:45
 16/19 anonim ***** válasza:
70%

Természetellenes és komolytalan. 16 évesen még megértem, de jól akkor sem néz ki.

De ha neked tetszik, akkor más véleménye ne érdekeljen.

júl. 22. 18:45
 17/19 anonim ***** válasza:
32%
Jól néz ki! Unalmas hogy szinte csak egyen frizurákat látni az utcán
júl. 23. 16:16
 18/19 anonim ***** válasza:
26%
Én azt gondolnám hogy biztos ez is egy lezbi.
júl. 25. 19:11
 19/19 Horserider85 válasza:
60%
Nekem tetszik.. van ismerősöm is akinek extrém szinű a haja és jól áll neki szerintem. Kék hajat is láttam már és jól állt a gazdájának.
júl. 25. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!