Dove reklámokban miért nincsenek már egyáltalán egészséges nők?
Azért van ez, mert a "másság" elfogadását tolják mindenhol, a csapból is.. legyen az akár testi, szexuális, bőszín vagy bármi ilyesmi. Ezért ilyenek a reklámok, ezért ilyenek a sorozatok, filmek. Ezért jelenik meg csomó helyen ez.
De most egyébként nem rohadtul mindegy neked, hogy milyen nőkkel van reklámozva egy termék? Kevésbé jó a termék, hogy teltebb nőkkel van reklámozva? Én is láttam a reklámot de engem egy kicsit sem zavar.
Az elhízásnak pedig vannak fokozatai.
Azért Kérlek szépen mert végre a reklámkészitők is rájöttek arra hogy létezik az a szó hogy: ELFOGADÁS.
Attol mert valaki teltebb még ugyan olyan egesszéges es szép is mint a nem teltek.
Néz körbe a vilagban mennyi gyülőlet van es iskolákban is hogy.pl mint Te is piszkaljak a masikat mert pl nem BARBI alakja van nem iphoneja van szegeny stb..Ezert probalnak kicsit végre az elfogadasra sugallni a reklámokban is végre..
Nekem tök mindegy hogy reklámozzak es milyen mert ugyan ugy megnézem es nem bánom hogy teltebb .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!