Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Joggal csinálta ezt a sephora?

Joggal csinálta ezt a sephora?

Figyelt kérdés
10:00kor mentem nyitásra, közölték még nincsenek kész de bemehetek. Ott volt egy csomó parfüm becsomagolva fóliával és 1 kitéve felbontva. Gondoltam az a tester de még nem vették ki, hisz félig volt és fel volt bontva. Erre jött a biztonsági őr (német) és elkezdett veszekedni hogy ki kell fizetnem mert nem tester. Jeleztem hogy fel volt bontva, vissza is nézték kamerán és igazam lett. Azonban kifizettették velem és nem kevés pénzről van szó.
2024. júl. 20. 14:47
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
80%
Szóval te egy fullos üvegcséből elkezdtél magadra sprickolni?
2024. júl. 20. 16:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem fullos volt, alig volt benne
2024. júl. 20. 16:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Fele volt, 100 mls kb 40 van benne ki adna igy el parfumot???
2024. júl. 20. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Szóval az volt a mintapéldány vagy nem?
2024. júl. 20. 16:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Fogalmam nincs, ki volt rakva a sima parfumok ele csomagolas nelkul a testerekkel egy sorba
2024. júl. 20. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem értem, most akkor dobozban volt csak le volt szedve a dobozról a fólia? Valószínűleg az akkor nem teszter volt, hanem valami olyan darab amit valaki illegálban kifújkált, vagy visszavették valakitől. Bár azt nemigen szokás bontott terméknél, de passz. Lehet úgy gondolták hogy még eladják leértékelve vagy ilyesmi. Mindenesetre teszternek ugyanúgy fullos üveget szoktak küldeni a gyártók, nem félig üreset. Meg legtöbbször azok nem a rendes parfümös dobozban érkeznek, hanem tök sima, fehér dobozban.

Fene tudja mennyire jogszerű ez így, de ha nem volt ráírva hogy tester, akkor végül is szerintem megállja a helyét hogy kifizettették. Valószínűleg felbosszantottad őket. Még ha ki nem csomagolt teszter is lett volna, akkor is, ha nincs kirakva akkor nem kell hozzányúlni. Aztán az eladó meg keresheti hogy hol van az üveg amit neki még be kell csipogóznia meg felcímkéznie. Máskor kérdezd meg ha valami nem egyértelmű.

2024. júl. 20. 23:51
 7/7 A kérdező kommentje:
A teteje volt kinyitva :/
júl. 21. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!