Körmösök mint gondolnak az olyan vendégekhez, akik nem járnak rendszeresen, hanem csak 3-4 havonta csináltatnak egy körmöt?
Zavar, hogy nem állandó vendégek?
Én eddig állandó voltam, de bizonyos okok miatt 3 hónapja nem voltam a körmösömnél, és ég a pofám bejelentkezni.
Ez nem rendszeres, hanem egyedi alkalom. És van okod rá
Te ilyen szorongó alkat vagy? ezen izgulni... Furcsa...
Ezért kérdeztem úgy, hogy akik nem járnak rendszeresen.
Igen, nagyon szorongó vagyok. Egyszer hetekig azért nem mentem fel facera, mert féltem megnézni egy üzenetet. De most nem ez a lényeg, hanem a körmös-vendég viszonyulás.
Ne aggódj, előfordul.
Én viszont amikor tudtam h nem fogok tudni 3-4 hetente menni többé, akkor leszedettem és hagytam a dolgot. 4.het után már csúnya
Én sem járok rendszeresen. Van kb. 5-6 hónap , amikor 3 hetente járok. Aztán szólok, hogy ne nézzünk következő időpontot. Majd eltelik újra pár hónap, bejelentkezek és járok megint 5-6 hónapig.
Szeretem pihentetni a körmeimet néha. Nincs ezzel semmi baj, a körmös is meg szokta érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!