Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Körmösök mint gondolnak az...

Körmösök mint gondolnak az olyan vendégekhez, akik nem járnak rendszeresen, hanem csak 3-4 havonta csináltatnak egy körmöt?

Figyelt kérdés

Zavar, hogy nem állandó vendégek?

Én eddig állandó voltam, de bizonyos okok miatt 3 hónapja nem voltam a körmösömnél, és ég a pofám bejelentkezni.

2023. okt. 25. 06:36
1 2
 1/11 anonim válasza:
83%

Ez nem rendszeres, hanem egyedi alkalom. És van okod rá

Te ilyen szorongó alkat vagy? ezen izgulni... Furcsa...

2023. okt. 25. 06:42
 2/11 A kérdező kommentje:

Ezért kérdeztem úgy, hogy akik nem járnak rendszeresen.

Igen, nagyon szorongó vagyok. Egyszer hetekig azért nem mentem fel facera, mert féltem megnézni egy üzenetet. De most nem ez a lényeg, hanem a körmös-vendég viszonyulás.

2023. okt. 25. 06:46
 3/11 anonim válasza:

Ne aggódj, előfordul.

Én viszont amikor tudtam h nem fogok tudni 3-4 hetente menni többé, akkor leszedettem és hagytam a dolgot. 4.het után már csúnya

2023. okt. 25. 07:46
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Inkább az a kérdés, kapsz-e még időpontot ennyi idő után. Mikor én így hónapokig nem tudtam menni (egy gyulladás miatt pihentetni kellett a körmeimet), akkor mire újra bejelentkeztem volna, már nem volt szabad helye egyáltalán, nem "fogadott vissza".
2023. okt. 25. 07:53
 5/11 A kérdező kommentje:
#4 én 3 éve vagyok rendszeres vendége, de most megijesztettél. Lehet, nem is merek már neki írni.
2023. okt. 25. 08:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Amúgy én is betegség miatt nem mentem sehova hónapokig, az egyetemen is passzíváltattam a félévemet. Csak ő nem tud róla, hogy mi miatt nem mentem.
2023. okt. 25. 08:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem érdekelne. Ha van hely jöhetsz, ha nincs, nem jöhetsz. Nem mindenki jár folyamatosan.
2023. okt. 25. 09:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Én sem járok rendszeresen. Van kb. 5-6 hónap , amikor 3 hetente járok. Aztán szólok, hogy ne nézzünk következő időpontot. Majd eltelik újra pár hónap, bejelentkezek és járok megint 5-6 hónapig.

Szeretem pihentetni a körmeimet néha. Nincs ezzel semmi baj, a körmös is meg szokta érteni.

2023. okt. 25. 09:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Nézd, nem adtam hűségnyilatkozatot, hogy most aztán minden héten állandó időpontban megyek, és azt félévre előre minden kedden tegyen be 15:30-ra engem. Ilyet nem mondtam. Ezért aztán akkor megyek, amikor igényem van erre, és mind a kettőnknek jó az általa adott időpontok valamelyike. Ha nem lenne ilyen, megyek másik szolgáltatóhoz. Ennyike.
2023. okt. 25. 15:25
 10/11 A kérdező kommentje:
Értem. Nekem amúgy bármikor jó az időpont, ha 2 hétre ad az is. Csak ne haragudjon, amiért nem voltam, nem kerestem hónapokig. Majd holnap írok neki…. Ma már elment a kedvem. :/
2023. okt. 25. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!