Glow up tip vékony, csontosabb, maszkulin kinézetű nőnek, aki nőiesebb és szexibb szeretne lenni?
Karakteres arcom van, sötét szemekkel és hajszínnel. Tipikusan olyan vagyok, ha nem ruhát/szoknyát veszek fel, vagy színeset, akkor nagyon fiús.
Példát hirtelen nem tudnék felhozni, mert nem jut eszembe senkinek a neve, de oroszlán a horoszkópom. Nekünk tipikusan maszkulin az energiánk, biztos van ilyen ismerősötök.
27N
Hát sajnálom és sok sikert!
Nekem volt szőkítve a hajam és dobott rajtam, de nem sokat. Sheinről rendelek majd tape in hajat, bár kétlem, hogy a hosszú haj olyan nagyon sokat dobna rajtam. Nekem se valami keskeny a vállam és szintén erős a csontozatom.
Annyira szívesen segítenék de nehéz úgy, hogy nem tudlak elképzelni. Elsőre a maxiruha ugrott be nekem. Szerintem minden nő számára létezik olyan ruha ami kiemeli az előnyös tulajdonságait. Egy jó szemsmink, akár nagyon kevés is változtathat optikailag annyira, hogy igézőbb legyen a tekintet. Ajakkontúr.. megfelelően ívelt szemöldök.. egy jó frizura, nem feltétlenül kell szerintem hosszú. Félhosszú ide oda dobálós frizurák pl. nagyon femininek tudnak lenni. Kis pirosító optikailag lágyíthat a vonásokon.
Bizonyos edzésformák segíthetnek kialakítani nőiesebb alakot.. illetve a nőies mozgás elsajátítása.. ezek mindenkin csak javíthatnak. Ha úgy érzed, nem írtam f.szságot és jó helyen tapogatózom, kérdezz még nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!