12/19 anonim válasza:
Szerintem hasonlók, átlagos fejük van.
Ha valaki gyönyörű volt az ez a modell: Ruslana Korshunova.
De ő már nem él szegény. Egyik se közelíti meg, mondjuk nem is láttam szebbet tőle nagyon. A haja is gyönyörű volt. És nem sugarzott belőle a beképzeltség. Mert önmagában ragyogott.
13/19 anonim válasza:
Ruslana Korshunova egy átlagos csaj a mai lányok között
14/19 anonim válasza:
Ruslana nálam is átlagos szépség volt. Semmi extra
15/19 anonim válasza:
Sőt, sokkal szebbek vannak tőle ha pl csak kimész az utcára
16/19 anonim válasza:
Uh nah, azért az irigység tombol belőletek. az a modell gyönyörű volt, ilyen különleges arc nem sok van, én egyet sem láttam magyarok közt. Kb megállna mindenki az utcán. Olyan volt Mint egy angyal.
17/19 anonim válasza:
Hát ezért ez túlzás. Szerintem a rajongás beszél belőled, én is láttam már így férfit/nőt, közben meg átlagosak. de ezt csak a akkor vettem észre mikor elmúlt rajongás
18/19 anonim válasza:
Én nem rajongok. Női szemmel mondom. Néha eszembe jut, hogy milyen szép volt. Lehet csak én, meg néhányan látjuk így...
19/19 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nincs olyan kiemelkedően szép arca mint Barbinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!