Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok igaz az hogy szeretitek...

Lányok igaz az hogy szeretitek az apu testet?

Figyelt kérdés
Ha igen írd le hogy milyen neked az mert ahogy láttam sokan félre értelmezik hogy mi is az
2024. júl. 13. 12:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%

"Akkor utolsó hozzá szólás ként egy strogman mint ő is ezerszer többet ér mint egy olyan bodybuilder akit fejben képzetltek el"

Akkor te olyannal jöjj össze.

2024. júl. 14. 03:20
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Hú kérdező, te olyan sötét vagy ágyban, mint az éjszaka.

A sportos alkat az nem egyenlő az agyonkokszolt bodybuilder alkattal. Te csak irigykedsz, mert egy elhízott disznó vagy, aki senkinek se kell.

Szálkás izomzatról akkor gondolom nem hallottál még. A sportos, izmos alkatról miért csak a bodybuilder alkat jut eszedbe? Mert ezen az alacsony értelmi szinten vagy. Zabálj és hízzál csak tovább. Majd az egészséged látja ennek kárát.

2024. júl. 14. 06:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Jav. agyban..
2024. júl. 14. 06:12
 14/19 A kérdező kommentje:

12. Igen ilyen az alkatom, de ezzel a beszolással nálam nem érsz el semmit, mert ugyan úgy csak a 23. senki vagy akin csak röhögni tudok

Imádom amikor a fotel harcosok elszabadulnak egy ilyen egyszerű kérdésnél🤣

2024. júl. 14. 07:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Épp ez az, kérdés.

Akkor miért győzködsz itt mindenkit, hogy de akkor is ez a jó, és hülye, aki mást mond?

2024. júl. 14. 07:31
 16/19 A kérdező kommentje:

Mondtam egy szóval is hogy ezt kell szeretni ?

Igen írtam hogy többet ér és ennyi, nem azt hogy ezt szeresse a nő

Látom az olvasás és annak megértése nehéz

2024. júl. 14. 07:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mi alapján jutsz arra, hogy többet ér?

Na meg kinek?

2024. júl. 14. 07:44
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Lányok igaz az hogy szeretitek az apu testet?"

Ez volt a kérdést. A válaszunk erre, hogy nem. Az egód ezt nem tudja elfogadni, ezért jössz ezzel az erőemelős ocsmány testalkattal, ami csak szerinted szép, a nők szerint, akiktől kérdeztél, nem. Akkor most miért tettél fel kérdést? Ha a mi véleményünkre vagy kíváncsi, akkor ki nem szarja le, hogy neked mi tetszik, vagy mi nem.

2024. júl. 14. 07:53
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Maximum elviselem, hogyha úgy viszonyulok az emberhez, de alapból azt tartom vonzónak, ha valaki igényes magára és nem hagyja magát szétcsúszni(ahogyan én sem)
2024. júl. 14. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!