Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok igaz az hogy szeretitek...

Lányok igaz az hogy szeretitek az apu testet?

Figyelt kérdés
Ha igen írd le hogy milyen neked az mert ahogy láttam sokan félre értelmezik hogy mi is az
2024. júl. 13. 12:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%

Van, aki szereti, van, aki nem.

Én nem szeretem. Nálam a vékony, sportos férfitest a nyerő.

Az egészséged érdekében jobban tennéd, ha nem híznál el. Sőt, szerintem nagyon gáz huszas, harmincas korosztályban úgy kinézni, mint egy hatvanas.

2024. júl. 13. 14:11
 2/19 A kérdező kommentje:

Sztem nem gáz ha az ember endomorf testalkatú (az alapból egy széles csípő, zömök alkat) mert pl Eddie Hall is az és ő is erőre edz nem sportos alkatra.

És nincs is elhízva

2024. júl. 13. 14:24
 3/19 anonim ***** válasza:
Az általad említett férfi alkatra számomra ocsmány.
2024. júl. 13. 16:02
 4/19 A kérdező kommentje:

Én írtam hogy neked most az tetszen?

Mert akkor nem hiszem hogy tudsz értelmezni

2024. júl. 13. 16:19
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Az eredeti kérdés az, hogy a lányoknak mi tetszik, nem az, hogy neked mi. Az a kérdés szempontjából nem releváns.
2024. júl. 13. 16:25
 6/19 A kérdező kommentje:
Igazad van de nekem is mert hülyén válaszolt az én nézőpontomra
2024. júl. 13. 16:30
 7/19 anonim ***** válasza:
75%
Van akinek tetszik, de nem ez a többség. Főleg nem a fiatalabbaknál.
2024. júl. 13. 16:56
 8/19 anonim ***** válasza:

Akit írtál, nagyon nem!

Viszont ha van egy alap forma, van azért kar- és mellizom, és van rajta némi felesleg, az rendben van.

[link]

[link]

2024. júl. 13. 18:49
 9/19 anonim ***** válasza:
93%

Rákerestem erre az Eddiere, ritka gusztustalan disznó.

Sportos vagy vékony. Ne legyen dagadt, pocakos, macis, apu, akárminek mondják a hájasat.

2024. júl. 14. 00:00
 10/19 A kérdező kommentje:

Akkor utolsó hozzá szólás ként egy strogman mint ő is ezerszer többet ér mint egy olyan bodybuilder akit fejben képzetltek el

És itt leíró hogy nem bírtátok megerte azt a példát, ehhez csak gratulálni tudok

2024. júl. 14. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!