Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok kinek milyen fajta...

Lányok kinek milyen fajta markájú betét jött be a legjobban?

Figyelt kérdés
Választ előre is köszönöm szépen én Always párti vagyok
júl. 11. 09:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Naturella meg Always eddig a legszimpibb. A Libresse az nekem érezhetően vacakabb volt az árához képest, újra nem venném (de tudom, kinek mi). A Rossmann, DM (illetve a többi bolt sajátmárkásai) pedig elfogadhatóak, az árukért tökéletesek, de nyilván ha összehasonlítod egy Alwayssal vagy Naturellával, akkor azért gyengusabb.
júl. 11. 21:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Sokat kipróbáltam de nekem a Bella for teens a legkényelmesebb. Abból is a kéket veszem ami parfüm mentes. Árban is jó szerintem. Bár én inkább tampont használok de ha mégis betétet akkor csakis ez
júl. 13. 19:23
 13/14 anonim válasza:
Always sensitive és Libresse éjszakait szoktam venni, általában mikor melyikhez van kedvem, szóval kb. felváltva használom őket, de most rájöttem, hogy a Libresse az jobb. Az Always-nél ha sok nedvesség került már bele, akkor vizes, nyirkos érzés lesz, ha egyszerre nagyobb adag jön ki, akkor meg két oldalra át is ázik, a Libresse gyorsabban felszívja, és szerintem több folyadék is fér bele. Most bontottam új csomagot pár napja, és éreztem, hogy még bírná, csak már azért kellett cserélni mert ideje volt. De az valóban száraz érzést adott.
júl. 16. 16:22
 14/14 anonim válasza:
Libresse :)
júl. 22. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!