Éreztek irigységet, amikor egy transznemű ember szebb, mint ti?
Figyelt kérdés
Tehát például amikor egy transznemű (nőnek született) férfi jóképűbb, mint egy igazi pasi.
Vagy, amikor egy transznemű (férfinak született) nő csinosabb, mint egy igazi nő.
Éreztek irigységet?
2024. júl. 8. 08:02
11/17 anonim válasza:
Igen ritka és hosszas folyamat az, míg már nehéz megmondani mi volt az eredeti neme, és annyira igazi nőnek/férfinak nézzen ki. Az agyonretusált, 100 kiló sminkes képeknek, videóknak meg nem dőlök be. Szóval nem, nem irigylem őket semmilyen szempontból.
13/17 anonim válasza:
Én láttam már olyan férfiból lett nőt, akiről sose mondtátok volna meg és gyönyörű volt. Ennek ellenére nem irigylem őt, inkább sajnálom. Baromi nehéz élete van ezeknek, nagyon kevés heteró pasi hajlandó ezt elfogadni, ha egyáltalán. A helyzetükből adódóan valószínűleg tele vannak frusztrációval, szóval az utolsó ami velük kapcsolatban eszembe jut az az irigység, tök mindegy milyen szép.
14/17 anonim válasza:
Inkább a heterókra vagyok féltékeny, akik szebbek nálam. A transzneműekkel valószínűleg nem ugyanarra a pasira hajtunk.
15/17 anonim válasza:
Igen, mikor megláttam őt leesett az állam, hogy lehet valaki ilyen szép? És pasinak született.
16/17 anonim válasza:
Igen, minden szép emberre irigy vagyok, függetlenül attól, hogy mi van a lábai közt.
17/17 A kérdező kommentje:
Wow, milyen szép! Havernak jó lenne nekem, ha elmennék vele bulizni, azt hinnék, valami fullos csajjal vagyok együtt. :D Komikus jelenetek jöhetnének ebből ki. :)
2024. júl. 9. 14:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!