Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Éreztek irigységet, amikor...

Éreztek irigységet, amikor egy transznemű ember szebb, mint ti?

Figyelt kérdés

Tehát például amikor egy transznemű (nőnek született) férfi jóképűbb, mint egy igazi pasi.

Vagy, amikor egy transznemű (férfinak született) nő csinosabb, mint egy igazi nő.

Éreztek irigységet?

2024. júl. 8. 08:02
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Van úgy, hogy valaki a másik nemet képviselve jól néz ki. 😃

Például Lady Gaga itt beöltözött férfinak, hát kifejezetten jóképű srác lenne:

[link]

2024. júl. 8. 08:05
 2/17 anonim válasza:
86%
Nem vagyok irigy, de volt, hogy megállapítottam, hogy jobb nő nálam ez a pasi.
2024. júl. 8. 08:06
 3/17 anonim válasza:
Nem vagyok irigy típus.
2024. júl. 8. 08:07
 4/17 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok irigy, nincs ezzel gondom.
2024. júl. 8. 08:22
 5/17 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem pont Gaga pasinak is csúnya, ezen a képen is. Amúgy én azon szoktam elgondolkodni, hogy a transz nők általában nagyon "meg vannak csinálva", amikor megjelennek vhol: erős smink, belőtt haj stb. Annyi energiát beleölve meg bárki tud jól kinézni. Szóval legfeljebb az idejüket irigylem, amit erre szánnak.
2024. júl. 8. 08:23
 6/17 anonim válasza:
Igen, de én is transz vagyok. Szóval az màs.
2024. júl. 8. 08:29
 7/17 anonim ***** válasza:
33%

Dehogy. Ez mind tikkes.

És az eredeti neme mindegyiken látszik.

Bárban is dolgoztam az egyik csaj jollega amugy átműtött pasi volt. A vendégek ugy fikáztak mint a sz.rt. hogy pm a kezén is latszik hogy ferfi huzzon már el innen.

Plusz pár csajt akik pasiknak álcázzák magukat is tiszta tré a lagyvonásaival női bájával ami kiviláglik, és f.rka sincs.

2024. júl. 8. 08:42
 8/17 anonim ***** válasza:
84%

"Tehát például amikor egy transznemű (nőnek született) férfi jóképűbb, mint egy igazi pasi."

Na én ilyet még sosem láttam.

Lehet máglyára vetnek érte, de kb az összes transz nőből lett "férfi" úgy néz ki, mint egy hormonzavaros tini kisfiú.

2024. júl. 8. 08:43
 9/17 anonim ***** válasza:
18%
Én átlagos nőnek tartom magam külső szempontjából, de még nem láttam olyan nő-férfit, akin ne látszott volna, hogy férfi. Semmi irigyelni való nincs rajtuk. Szerintem mentális betegek.
2024. júl. 8. 08:49
 10/17 anonim ***** válasza:
32%
9-10-el értek egyet
2024. júl. 8. 08:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!