Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan kell alkalmazni a...

Hogyan kell alkalmazni a szolárium krémeket?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy van gyors és mélybarnító, de ott van a bronzosító, azt mikor kell használni?

2024. jún. 27. 19:12
 1/2 anonim ***** válasza:
50%
Felkened, és szolizol. Aztán 10 év alatt huszat öregszel
2024. jún. 28. 08:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem dolgozom szoláriumban így azt tudom mondani amit nekem mondott a pultos lány. A mélybarnítóban nincs bronzosító hatóanyag, fehér bőrre kezdésnek és érzékeny bőrre ezt ajánlják. Jól hidratál, nem lesz száraz a bőröd a szolitól emiatt jobban barnulsz mint nélküle. A bronzosítóba szokott lenni DHA ami az önbarnítók hatóanyaga is emiatt leszel barnább. Ezt ha nem kened el alaposan foltos lehetsz meg az érzékeny bőrt irritálhatja. Ha van egy jó alapszíned akkor már használhatsz ilyet is. Na kb ezt mondták nekem, én amúgy mélybarnítósat szoktam használni általában. De szerintem biztos segítenek hogy milyet válassz.
2024. júl. 8. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!