Személy szerint nektek a fehér bőrű vagy a szolizott bőrű lányok jönnek be??
Figyelt kérdés
2023. szept. 30. 19:09
2/12 anonim válasza:
Fehér vagy természetesen kreolos. A szoli gusztustalan.
3/12 anonim válasza:
Egyik sem, a természetes nem-hófehér, esetleg napozott barna rendben van, a szolis undorító.
4/12 anonim válasza:
A szoláriumbarna semmiképp nem jön be. A természetesen sötétebb, vagy napbarnította bőr szép, de a legjobban a fehér bőr tetszik.
6/12 anonim válasza:
Egyik sem. Az egészségesen napbarnított bőr tetszik legjobban.
7/12 Noren1989 válasza:
Személy szerint a fehérek.
Abból is a hófehérke, esetleg szeplős nők tetszenek.
8/12 anonim válasza:
Nem szeretem a szólitott bört, mert legtöbben túlzásba is viszik. Aztán közbe szőke hajuk van, és tök természetellenesen hat. Napozás dettó. Emellett a textúrája, tartása is romlik, öregszik a bőr.
Úgy amúgy a szín nekem mindegy. Fekete csajok közül is volt már, aki nagyon tetszett (szembe ült velem a metrón)
9/12 anonim válasza:
Imádom, ha egy nőnek fehér bőre van, mert pl.: a lábfeje totál szép általa.
10/12 anonim válasza:
10/ például a talpa? én is imádom ráverni:p
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!