Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gyomorgörcsöm van a strandtól....

Gyomorgörcsöm van a strandtól. Le lehet ezt küzdeni?

Figyelt kérdés

Minden nyáron a sírás kerülget vagy éppen nem csak kerülget, ha strandra kell menni.

16 éves koromig kövér voltam (34-es BMI), gimiben elegem lett belőle és lefogytam összesen 32 kg-ot sporttal (kardió) és kalóriamegvonással.

Akkoriban a magasságomhoz elég csekély súlyom volt, de én akkor éreztem magam életemben a legjobban, legmagabiztosabban. Ennek már 7 éve, azóta se eszek cukrot, finomított szénhidrátot, magas zsírtartalmú húsokat és mindig sportoltam is, bár igaz, csak kardiót. Az elért 56 kg-ról feljöttem 60-61-re így, amivel elégedett voltam, ezt évekig tartottam. Tavaly elkezdett eszméletlenül zavarni, hogy tiszta narancsbőr az egész fenekem, combom, még a vádlim is, hájas (vagy hát kinyúlt bőrös) a hasam, a karom, a mindenem.

Idén januárban elkezdtem személyi edzőhöz járni, heti 3 súlyzós edzésem van, emellé főleg az utóbbi időben 2-3 cardiót beiktatok. Tömegnövelő étrenden vagyok az izomépítés miatt, ami úgy van kb belőve, hogy nem igazán híztam tőle kg-ban, viszont a tükörben látom a változást (kerekebb fenék stb).

Tisztában vagyok vele, hogy mivel jár az ilyen fajta kajálás, és tudom, hogy nem 6 hónap alatt lesz bomba testem, de úgy érzem, hogy rengeteget teszek évek óta azért, hogy ne úgy nézzek ki, mint egy zsák sz.r, ennek ellenére nem merek kimenni a strandra és sírásig hergelem magam a tükör előtt. Nem tudom, hogy valaha elégedett leszek-e, barmit csinalok. Mit kellene csinálnom, hogy kikerüljek ebből a végeláthatatlan gödörből? Ehhez szükségem lenne pszichológusra? Kétségbe vagyok esve. Jelenleg a 167 cm-hez 62-63 kg vagyok.

jún. 19. 14:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Tőled ezerszerte rosszabb külsejű lányok hordanak bikinit és lesz..rják, hogy hogyan néznek ki. A magasságodhoz teljesen jó ez a súly. Olvass utána az önszeretetnek, önelfogadásnak.

Nem az alakoddal van a baj, hanem a felfogásoddal.

jún. 19. 15:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha utálsz strandra járni, akkor miért nem maradsz otthon, minek mégy oda?
jún. 19. 16:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne menj strandra. Ideiglenes megoldás.

Egyébként elég egyértelműen testképzavarod van szóval biztosan segítene egy pszichológus

jún. 19. 17:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem KELL strandra járni, senki sem kötelez rá. Mi sem járunk, mivel nem szeretjük.
jún. 19. 17:33
 5/10 A kérdező kommentje:

Családi tengerparti nyaralás lesz, így majdnem elkerülhetetlen. Vagy a másik opció, hogy én nem fürdök.

Egyébként magamtól én sem járok - a fent említett okokból.

jún. 19. 17:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Tengerpart? Örülj neki! Az azt jelenti hogy külföld, tehát még véletlenül se fogsz itthon összefutni senkivel az utcán, vagy esetleg ismerősöddel találkozni a strandon. Szóval nyugodtan strandolhatsz fürdőruhában, és még az önelfogadást is gyakorolhatod. Azt fogod látni hogy senki nem néz furán vagy rosszúl rád, így talán a jövőben bátrabban fogsz levetkőzni máshol is.
jún. 19. 18:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Vagy nem vetkőzöl le vagy leszrod. Vagy vegyél olyan fürdőruhát ami nem tapadós és takar
jún. 19. 19:38
 8/10 anonim ***** válasza:

"Vagy vegyél olyan fürdőruhát ami nem tapadós és takar"

és hozzá ilyen erővel akár a homlokodra is írhatod, hogy önbizalomhiányos testképzavaros vagyok, és takargatom magam olyan helyeken is, ahol tényleg mindenféle ember nekivetkőzik

jún. 20. 10:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem ártana a pszichológus, ja.

Ezzel az alakkal te lennél a strandon a 10 legfittebb ember egyike.

Látszik, hogy nem mentél mostanában strandra. Lizzo, Rasputia Latimore alakú nők tangás bikiniben, Caitlyn Jenner, Nikocado Avocado testű férfiak az átlagosak. Nagyon ritka szép testű embert találni.

Bámulni meg mindig fognak, teljesen mindegy hogy nézel ki. Ne zavarjon, ha lesnek. Esetleg vegyèl egyberészes fürdőruhát vagy valami szoknyásat, ami takar.

jún. 20. 16:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Figyelj akkor sonkám és seggem van. Fogok majd tenni ellene, de most egy ideje elengedtem magam. Szard le, a 120 kg pocokas emberek is mennek strandra. Csak arra fokuszalj, hogy engedd el magad. Sokkal csinibb vagy, mint hiszed. ;)
jún. 21. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!