Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Holnap vizsgazom! Nagyon izgulok, a gyomorgorcstol mar leulni sem tudok tanulni, sirhatnekom van. Es sajnos az anyag 3/4-t nem tudom. Ez az utolso vizsgaidopont, sztetek ha megbukom akkor mi tortenik?

jún. 16. 12:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudjuk, miből vizsgázol, de valszeg semmi nem történik, ha nem mész át. Majd utóvizsgán/pótvizsgán.

Hogy mit tegyél: először is zárd be a gyakorit, meg egyáltalán a netet és kezdj el tanulni. Azokat a tételeket, amik a leggyengébben mennek, olvasd át 2x lassan, alaposan. Ha ez megvan és van még időd, akkor még egyszer az egészet az elejétől.

Szorítok neked!

jún. 16. 12:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Akkor az történik, hogy megbuksz, és következő félévben felveheted újra a tárgyat ha indul (egyes esetekben vannak vizsgakurzusok is, tehát nem kell bejárni órákra). Szerintem volt időd és lehetőséged elsajátítsni a tanagyagot. No para, sokan jártak már így, köztük én is. Pl. fizikából 2x buktam meg, különösen örültem neki, mivel alapozó tárgy volt.
jún. 16. 12:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tetelek vannak, lenyeg az, hogy rengeteg az anyag, de ha megbukok akkor ugye nem fogom az egyetemet kesobb befejezni?
jún. 16. 13:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Dehogynem, főleg ha alapozó tárgy (tehát bizonyos tárgyakat nem tudsz felvenni amíg nem teljesíted). A mintatantervbe nincs belekalkulálva a bukás.
jún. 16. 13:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Azt hallottam, hogy ebbol a targybol a vizsgat szeptemberben is meg lehet ismetelni
jún. 16. 13:25
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Most szórakozol, vagy tényleg ennyire buta vagy? Az egyetem nem óvoda. Már megbocsáss, de én azt az egyetemet is elítélném, amelyik esetleg oklevelet állítana ki a számodra. Ennyi ésszel örülj, ha önállóan levegőt tudsz venni...
jún. 16. 14:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Mar bocsanat, hogy kerdezek, nem lehet mindenki olyan fenomenalisan okos mint te
jún. 16. 14:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem én vagyok fenomenálisan okos, átlagosnak nevezném az intelligenciámat. De az, hogy még a képzésed jellegével és a tvsz-el sem vagy érintőlegesen sem tisztában, az arra vall, hogy az egyetem bizony nem neked való.
jún. 16. 14:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Orulok, hogy te legalabb tisztaban vagy, sajnos en valoban nem, meg meg jo par szaktarsam sem. Ezert is mereszeltem feltenni kerdesemet (:
jún. 16. 14:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor hát térjünk vissza a kérdésedre. Úgy vélem nem kíván meg semmiféle felsőbbrendű tudást belátni egy esetleges bukás lehetséges következményeit.
jún. 16. 14:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!