Ha anyuka nagymellű a lánya is szintén nagymellű lány lesz?
Nekem is az első gondolotam az volt hogy egy kislány aksrja tudni hogy mire számíthat, de persze nem vettem volna mérget erre se. Mindenesetre én azt tapasztaltam hogy a legvallásosabb, legönmegtartòzratóbb embereknek van a legbetegebb fantáziája...
Mint mikor 9 évesen a hetente templomba járo nevelőanyám bugyijait teregettem és síkideg volt hogy én mit csinálok a bugyiaival, később a többi rokontól meg magamtól tudtam meg hogy azt hitte hogy én 9 évesen nem tudom majd szaggatni fogom :D amit azért se értek utólag se hiszen tiszta kimosott bugyikról volt szó.
Meg vsn egy pakisztábi srác aki a valláda miatt nem szexelhet aztán olyan beteges szexuális dolgokat csinál.meg gondol vsak éppe a farkát nem rakja punciba :D
Szóval kedves Kettes ne ugráljál sehova, hanem inkább nézzél magadba. Tudod rossz az aki rosszra gondol.
*szagolgatni
Több elírás is van, de ez a legfélreérthetőbb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!