Vadonatúj bőrtalpú westerncsizmám érdemes megtalpaltatnom (gumi stb) vagy így is sokáig húzza?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 12:58
1/4 anonim válasza:
Ha nincs semmi baja, akkor felesleges megtalpaltatnod, mert ha valami garancia hibája lesz a csizmának, akkor az üzlet nem tudja visszavenni, vagy cserélni, mivel már "hozzányúltál". Ha gond lesz vele, vidd vissza és kicserélik. Két évig kötelező cserélniük. Ha már letelt a garanciaidő és baj van vele, akkor persze vidd csak el cipészhez.
2/4 anonim válasza:
Nem érdemes megvárni, hogy a bőrtalp elkopjon és sz*rrá ázzon vagy valami...
Nekem is bőr western csizmám van, én talpaltattam! Ajánlom mindenképpen. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindkét válaszban van igazság és teljesen ellentétes,valószínű megkérdezek egy cipészt
2010. okt. 31. 07:48
4/4 anonim válasza:
Mindenképpen talpaltasd meg, még mielőtt használatba vennéd. A bőrtalp hamar szétmegy az aszfalton, hajlamos az átnedvesedésre, és ilyenkor fokozottabban sérülékeny. Illetve ne feledkezzünk meg a legfontosabbról, hogy a bőrtalp önmagában csúszásveszélyes, tehát balesetveszélyes is. Szóval, ha a csizmádat napi rendszerséggel az utcán is használod érdemes rászánni, 2-3000Ft. egy talpalásra. Bármelyik jobb cipész pikk pakk megcsinálja, és megháromszoroztad a csizma élettartamát, és szinte a nullára csökkentetted az elcsúszásból adódó baleset esélyét is. (Na jó, a tükörjég ellen a gumitalp sem véd…)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!