Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Visszataszító a fehér...

Fiúk! Visszataszító a fehér bőr halvány anyajeggyel?

Figyelt kérdés

Bocsánat a hülye kérdésért, igazából magam sem értem, hogy engem ez miért zavar ennyire:))

Nyáron mindig szép barna vagyok, de különben más időszakban, példárul most is elég fehér vagyok. Mindig olyan felsőt veszek fel ami az egész mellkast takarja, mert ott van két kis világosbarna anyajegyem amik engem eléggé zavarnak.

Ez csak az én hülyeségem, és talán nincs vele baj?

2024. jún. 11. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs vele, egyáltalán nem visszataszító és senkit nem fog zavarni.
2024. jún. 11. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vele gond.
2024. jún. 11. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem visszataszító. Akinek nem tetszik az meg ne nézzen oda. Nyugodtan vegyél fel olyan ruhát amit szívesen hordasz és ezzel kapcsolatban ne legyenek gátlásaid.
2024. jún. 12. 00:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is világos bőröm van, több anyajeggyel, eszembe sem jutott soha ilyesmi, hogy szégyellni kellene, mert valakinek nem tetszik. Butaság.
2024. jún. 12. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!