Valaki el tudná nekem mondani, hogy a fehér bőr is gyönyörű?
Túl fehér bőröm van, szinte már kékes árnyalatú és nem tartom szépnek, mert még sose hallottam senkitől se azt, hogy tetszene nekik.
Mindenhol csak a napbarnított embereket látom és az ő bőrük gyönyörű árnyalatú.
Én viszont nem érzem azt, hogy az enyém elfogadott lenne, olyan érzés mintha már nem lenne szabd ilyen fehérnek lennem és mások is szóvá teszik ezt.
Én csak szeretném úgy szeretni magam ahogy vagyok.
Valaki le tudná írni nekem, hogy egy lány is is lehet szép?
Régen a fehér bőrt tartották szépnek. Az előkelő hölgyeket nem is igazán engedték napra. Bizonyos népcsoportok meg egyenesen barlangban nevelték a magasabb származású lányokat.
Most csak azért divat a barna bőr, mert azt sugallja, hogy az illetőnek van pénze nyaralni és süttetni magát a napon.
Ettől még a fehér bőr szép.
Azt hiszem Marilyn Monroe volt aki egyszer véletlenül leégett a napon, és onnantól kezdve lett divat. Amúgy semmi baj a fehér bőrrel. Sőt, a sok bőrrákról szóló kutatás hatására, talán újra elkezdik az emberek a fehér bőrt egészségesnek és szépnek tartani. A kellő mennyiségű D vitamint nyáron úgyis pár perc alatt fel lehet szedni, télen meg úgyis pótolni kell.
Egyébként én különösen szépnek, sőt szexinek találom a fehér bőrt. A hajad milyen színű egyébként?
"Most csak azért divat a barna bőr"
Azért nem mindenhol. Ázsiában mindent megtesznek, hogy minél világosabb legyen.
Örülj neki!
Mindég is a fehér szín volt az árja a többi alátendelt szerepet tölt be.
Az egy buta divathullám , hogy mindenki szoliban szárítja a bőrét mert szerintük az a szép.
Számomra mindig is a fehér bőrű nők tetszettek, ők amolyan hamvas tisztaságot sugallanak.
F
Régen csokibarnára szoliztam magam pont amiatt, hogy nekem is rikító fehér bőröm van, mindehez mély gesztenyebarna haj és nagyon barna hatalmas szemek. Kb játék babának éreztem magam. (olyan a fejformám és törékeny az alkatom)
De leszoktam róla 😊 mármint a szoliról és társairól. Megtanultam kiemelni a Hófehérkés külsőmet. Így harmincon túl vígan huszonévesnek néznek és a bőröm is hálás, hogy nincs csesztetve. Nem ráncosodik stb
Megszerettem az ártatlan kislányos külsőm ès a kedvesem is díjjaza, hogy nem egy divat baba van mellette, hanem egy önmagát elfogadó nő.
A fiúk hosszú távon amúgy is a természetesebb lányokkal terveznek, akiknek a fejèben is van valami. Úgyhogy nyugi, csak tanuld meg szeretni önmagad 😉 az a kisugárzásod érezhető lesz 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!