De valaki megtudná mondani nekem, hogy mi volt a baj az idei orosz nővel aki indult az Eurovisiora? Hangja gyönyörű volt s mégsem jutott tovább és rengeteg dislike van a videón.
1. Nem énekel szépen
2. A háttérénekesek nem a háttérben énekelnek, hanem szinte egy hangerőn vele.
1. Nem énekelt jól. Szép a hangszíne, de 1) a többiek többsége jóval szebben énekelt nála, 2) sok helyen hótt hamis volt. Ezt úgy is észrevettem, hogy laikus vagyok.
2. Sztem egy idő után már unják azt az emberek, ha mindenféle hátrányos helyzetűt le akarnak nyomni a torkukon hüppögős sztorik kíséretében... egy ideig az ilyesmi kuriózum volt, de kb. Conchita óta mindig van vki, aki megpróbálkozik azzal, hogy szellemi, testi fogyatékos, migráns stb-stb-stb-t állítson a színpadra. Ez meg egy idő után rohadt idegesítő.
3. Azért, mert orosz. Most épp sok helyen épp az oroszutálat a "menő", és ezeket az énekeseket piszkálják amiatt, mert nem értenek egyet az adott ország politikai döntéseivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!