Ők egzotikusak? és szerintetek szépek? Ki a legszebb közülük? Link.
mondhatjuk őket egzotikusnak, bár a 3. nem igazán az..
és szerintem a 2. meg a 4. a legszebb :)
nem ismerem őket
de egzotikusak!
főleg a 4.!
Az egzotikusság dologhoz nem értek, de szerintem szépek. Selena Gomezt ismerem így videókról és nekem nagyon tetszik. Most, hogy mutattad, a többi is bejön. De most mondom, a képek alapján mi a véleményem róluk:
1. Sztem ő a legaranyosabb. Kicsit olyan bolondosan néz ki, mégis nőies. Nekem tetszik.
2. Selgo nekem alapból bejön, de ezen a képen már elég érett nőként mutat. Tetszeni tetszik azért még.
3. Uuu, ez vmi nagyon magát-érettnek-hivő csaj. Látványra bejön, de előhívja az előítéleteimet. Valahogy nem szeretem az ennyire "magabiztos" lányokat.
4. Ezt se láttam még, de így elsőre kifejezetten tetszik. Talán ő a legegzotikusabb. Az öltözködése elég komolynak tűnik nekem, szal nem az a dilis, mint az 1-es versenyző, mégis bejön. Meg persze nem az az egész nap tollászkodó 3-as. Szal sztem ez is tök aranyos lány a kép alapján.
Am biológiai szempontból mindegyik lány szép. Ez alapján nem tudnék választani közülük. Az öltözködéseket elemeztem a szerény tudásom meg tapasztalataim segítségével. (figyelem egy ideje a lányokat :P, de lehet nem vok elég jó megfigyelő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!