Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik ennyien a...

Miért nem szeretik ennyien a Chanel Coco Mademoisellet? Fiataloknak abszolút nem illik?

Figyelt kérdés

jún. 3. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nagy parfümös vagyok, de valamiért a női parfümök többsége nekem nem adja. Viszont a Coco Chanel számomra az egyik legjobb illat, a legsokoldalúbb, kortalan, egész évben használható.

23 F

jún. 4. 00:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs vele semmi bajom, csak eléggé elcsépelt.
jún. 4. 00:18
 3/4 anonim ***** válasza:
35%

[link]

Olvasd el a kommenteket,ott a korosztaly 25-30 koruliek kedvence.

Egyebkent meg a tobbi noi parfum aranak tobbszorose. Nem mindenki engedheti meg maganak.. igy leszoljak mintsem bevalljak h nem tellik ra.

jún. 4. 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:

#3: Jaj, édes. Nem azért tartom klisésnek és unalmasnak, mert “nem telik rá”, hanem azért, mert ennyiért inkább elmegyek egy niche üzletbe, és ott választok valami különlegeset, ami valóban illik hozzám, és nem jön szembe minden négyzetméteren.

Igen, top illat a 25-30 éves korosztályban. Éppen ezért nem akarok tucat illatot, aminél van jobb is a piacon.

Csak a divatmániás libuskáknak egyszerűbb leemelni a polcról az egyik legfelkapottabb kreációt, amit a kedvenc influencerük Instájáról szemeltek ki, mint a saját megérzéseikre hallgatni, és kipróbálni formabontóbb vagy kevésbé népszerű alkotásokat is.

jún. 4. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!