A nők hogyan gátolják/rejtik a hónaljuk izzadását?
Engem nem zavar, ha izzad a párom, nekem az szexi, ha izzad egy nő.
Ha az izzadság végig folyik, akkor a melleiről még le is nyalogatom.
Szia! Van a DM-ben Balea márkában ún. "ACHSEL PADS", kis papírdobozban árulják, világoskék-fehéret keress, az izzadásgátlóknál szokott lenni. Ennek az a lényege, hogy az egyik oldala puha, nedvszívó anyag, a másik oldaláról pedig le kell húzni a fedőpapírt és ügyesen beleragasztani a ruha- vagy polo hónalj-részébe. Tudni kell, hogy műszálas anyagon kevéssé működik, pamuton viszont kitűnően megtapad és teljesen felszívja az izzadtságot és érzésre is nagyon kellemes, meg nem foltosodik át az anyag még extrém melegben sem.
(Megjegyzem, a DM-é a leggyengébb változata ennek a magyarra talán hónaljpárnaként fordítható eszköznek, mert régebben a Müller-ben szoktam vásárolni, ahol a megnevezés ugyanaz, csak ott két másik fajta volt, sokkal szélesebbek és jobban használhatóak voltak, csak mostanában nem jutottam el Müllerbe.)
Így van.
Ma már nagyon erőss, nagyon jó deók vannak, nem kell ezt túl variálni.
Nameg a másik, hogy a nők 95%- a szőrtelenít, úgyhogy nagy probléma nem lehet.
Én férfiként is borotválom, mert 20 évvel ezelőtt látta valaki, hogy mennyire izzadok, és javasolta a szörtelenítést.
Azóta semmi gondom nincs
Az izzadás minimálisra csökkent. Old spice deóval meg semmi szag nincs.
Nem kell ezt túlgondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!