Tudnátok esetleg valami tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Én jelenleg egy 19 éves terhes nő vagyok, jelenleg 31 hetes terhes. Mióta terhes vagyok,az arcom illetve a testem többi részei pattanásosak lettek, illetve a hajam is jobban zsírosodik, aztán a most már igen csak nagy hasam miatt nem igazán érzem magam szépnek,ez miatt nem is annyira modulok ki stb. Valami tanácsot kérhetnék hogy az önbizalmam hogyan tudnám növelni ? Vagy esetleg mi az amitől szebbnek érezhetném magam? Hozzá teszem,amit csak tudok megteszek a bőröm,hajam egészségéért. Kérem,az olyan kommentek hogy egy anyukának nem a szépségével kellene foglalkoznia,vagy hogy nem illegetni kéne magunkat, illetve hogy fiatal vagyok,ezek a fajta dolgokra nem vagyok kíváncsi. Azonban ha valaki mégis ad jó tanácsokat,azt megköszönnémmáj. 28. 15:22
1/2 anonim válasza:
Ez egyértelműen hormonális dolog. Ami nomrális, mindenki felpüffed picit.
Pattanásokra használj ilyen speciális tapaszt, ami lelohasztja.
A hajadra száraz sampont. Tartsd tisztán a párnahuzatodat.
De ezeket gondolom magad is tudod.
Vegyél fel egy szép kismama ruhát. Sminkelj, csináld meg a hajadat és készít(tes)s pár várandós képet, valami szép háttérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!