Drágább karórák közül (TAG, Breitling) ciki kvarcszerkezetest venni?
Órás sznobokkal ne törődj.
Nagyon nagy probléma van a fejükben, valamit próbál a legtöbbje kompenzálni egy lötyögő fémdarabbal a kezén, mert az élet más területén nem megy.
Ennyire tellik nekik :)
Azzal foglalkozz, neked mi a jó. Ha nyüglődés az automata, mert nem hordod és állítgatni kell, vagy nem akarsz óraforgatót, tökéletes a quartz.
A fent említett márkák meg ebben az országban bőven a felső kategória. Ha egy átlagembernek az utcán megmondod annyit költöttél egy órára, ott helyben lecövekel.
Hát hallod, a 240-ért vett Khaki fieldemre (speciel automata) is azt mondja az átlagemberek 90+ %-a, hogy ez rengeteg!
Igen, az órás "közösség" elképesztően beteg.:D Én ismerek olyat, aki előbb ad ki 2500-3000 eurót mondjuk egy Fortisra, minthogy a még kisiskolás gyerekeire gondolna. És egy "sima" informatikusról beszélünk, nem a legfelső középosztályról...
A kvarc csak addig gyagyi amíg relatíve olcsó. Ha a kvarc elég drága meg puccos, akkor azt is körbeszopkodja a jól tenyésztett órabvzi.
Olyan órát vegyél ami:
- tetszik
- pontos, megbízható
- van rá pénzed
Az, hogy ki mit gondol az órádról, ne érdekeljen, mert ne más mondja meg, hogy neked milyen órád legyen!
Szerintem is,olyat vegyél amelyik neked tetszik,magadnak vásárolod a karórát nem másnak.
Nekem van:
zeppelinem, orient classic bambino.
Régebben rengeteg casio órám volt,most is van kettő casio órám.
Illetve egyik nap rendeltem 2 Lorus karórát is,most azt várom nagyon,magamnak vásárolom megtetszettek és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!