Ciki karórát csak ékszerként hordani?
Figyelt kérdés
Vettem egy nagyon szép karórát, de sajnos tönkrement. (Nem jár, órást nem találok a közelben). Eleve “ékszernek” vettem, nem azon nézem az időt. Mennyire ciki úgy hordani, hogy nem jár? Abszolút feltűnne valakinek? Nem akarom csak azért nem hordani, mert úgysem azon nézem az órát. Nekem ékszer funkciója van.jan. 31. 16:44
2/15 A kérdező kommentje:
Hát, akkor ciki leszek. :D
jan. 31. 17:32
3/15 anonim válasza:
Valószínűleg nem tűnne fel sokaknak (főleg ha pici/nincs rajta másodperc mutató/nem kontrasztosak a színek).
Igaz, hogy egy óra lehet inkább ékszer, mint használati tárgy (szokták mondani, hogy a karóra az egyetlen szociálisan elfogadott férfi ékszer), de nekem nagyon fura lenne, ha valaki egy nem járó órát hordana minden nap.
4/15 A kérdező kommentje:
Tulajdonképp nekem is fura lenne máson. Ezért kérdem. Mert az jut eszembe, hogy az ember azért hordja, hogy az időt mutassa.
De ha tudom, hogy ékszerként, akkor nem is lenne annyira fura.
jan. 31. 17:50
5/15 A kérdező kommentje:
Amúgy kontrasztos (fehér alap, arany mutató), másodpercet is mutat, ráadásul elég csinos, lányos darab.
jan. 31. 17:51
6/15 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan próbáld ki, aztán ha sokan furán néznek rád, és ez zavar, max elviszed valami távolabbi óráshoz.
7/15 A kérdező kommentje:
Szerintem is az lesz. Talán a tőlem 1 órára lévő megyeszékhelyen van is órás.
Addig meg azonos pozícióba tekerem az összes mutatóját, hogy kevésbé legyen feltűnő.
jan. 31. 18:02
9/15 A kérdező kommentje:
3 hónapos az óra. Ilyen gyorsan merülne? (Quartz)
febr. 1. 03:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!