Ciki karórát csak ékszerként hordani?
Azok számára, akik alacsony státuszú társat keresnek, azoknak trendi, menő stb, de akik komoly embert, egy intellektuelt szeretnének maguk mellett tudni, nem fognak téged komolyan venni...
Releváns helyen "ez az egyik belépő"...
Letojom, hogy milyen “státuszúnak”’tartanak, mert van párom, és köszönöm, nincsenek anyagi gondjaink.
(Nekem meg arról van meg a véleményem, aki telefon vagy óra, esetleg ruha alapján lövi be a másik státuszát, sosem jönnék össze ilyen férfival.) Egyébként ez egy drága, márkás óra, ami ha elviszem óráshoz idővel, újra járni fog. Azt meg megsúgom, hogy a leggazdagabb ismerősöm, aki lazán repülget a világban, üzletlánc tulajdonos és egyébként is egy intellektuális ember, úgy öltözik, mint egy szakasztott csöves. Szerintem pont az villog ilyesmivel, aki “valakinek” akar tűnni, de közben nem az. Mielőtt jönne, én nem is villogok vele, csak szimplán tetszenek az órák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!