Vintedre bunkóság ilyet kiírni?
Figyelt kérdés
Először szeretnék feltenni eladó holmikat Vintedre. Szerintetek nagy bunkóság, ha beleírom a leíráshoz, hogy csak Foxposttal tudom küldeni, Packetával nem? Sajnos csak Z-box van a közelemben, feladási hely nem.ápr. 30. 15:07
A kérdező szavazást indított:
Bunkóság
Nem bunkóság
33 szavazat
2/16 A kérdező kommentje:
Igen, de ha jól tudom Vintedes csomagot nem lehet Z-boxba feladni (de valaki erősítsen meg kérem).
ápr. 30. 15:33
3/16 anonim válasza:
Nem, szokták ezt csinálni
Viszont lehet h így elvesztesz vásárlókat, akiknek csak az lenne opció
Márminta a Packeta
4/16 A kérdező kommentje:
Tudom sajnos, hogy így vevőket veszíthetek :( de sokat kellene utaznom Packeta feladási ponthoz.
ápr. 30. 15:37
6/16 anonim válasza:
Szerintem írhatsz. De számolnod kell azzal hogy valaki ettol fuggetlenul ugy fogja kerni. Es akkor ha nem viszed el, negativ ertekelest kapsz
#1 ott feladni nem lehet
7/16 anonim válasza:
Abszolút nem bunkoság, nyugodtan írd oda. Én is nap, mint nap látok ilyen hirdetéseket…
8/16 anonim válasza:
"de sokat kellene utaznom Packeta feladási ponthoz."
"Sajnos csak Z-box van a közelemben"
A packeta.hu alapján A Z-BOX a Packeta 24 órában elérhető átvevőhelye.
Most akkor mi van?
9/16 A kérdező kommentje:
#8 Z-box-ba nem lehet Vintedes csomagot feladni
ápr. 30. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!