Bunkóság lenne elfogadni a pénzt a fodrásztól?
" de rosszul érezném magam, ha engedném neki, hogy kifizesse."
Szerintem ezzel megválaszoltad a kérdést. Minek csinálnál olyat ami neked rosszul esik, lelki ismeretfurdalást okoz? Jó-jó 20.000 Ft nagy pénznek tűnik de igazából egy vacsora ára egy jobb étteremben. Szóval nem a pulcsi a drága hanem az indiai kisgyerekek által varrt H&M pulcsi az olcsó, na de nem is ez a lényeg.
Sztem engedd el, egyébként ha van a fodrászban is némi becsület legközelebb nem kér pénzt a hajfestésért és kvittek vagytok... persze ez innentől rajta múlik...
Szerintem te voltál hülye, ha festetni mentél benne, már bocs. Mindenki tudja, hogy a szőkítő/festék fog. Otthon se ebben álltál volna neki a hajadnak vagy takarítani vagy koszos melózlt csinálni, nem?
Ha te csak vágatni mentél, de azért lett foltls, mert nem takarított vagy béna volt és a másik vendég haját csinálva rád öntötte, akkor jogos az igény. Egyébként meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!