Szerintetek lehet szép a lógós mell fiatalon?
Szép melltartó és probléma megoldva. S ha benne kicsit lágyabb, mármint felül, az sem baj.
Én nagyon szilikonellenes vagyok, engem taszít. Hidd el, hogy aki ez alapján választana téged, az a pasi nem kell neked (lelkileg).
14 a max. igazság.
És igen én pl. megőrülök, amikor az arcom ba lengedezik, vagy a melltartó alatt közöttük dughatom :-).
Nekem szingli pasiként nagyon tetszenél,így,ahogy vagy!
Főleg,mert azt írod,molettebb testalkat vagy!
Nálam,nekem Te leél a legszebb,s legcsodálatosabb,legbájosabb a földön!
S örömmel kényeztetném a tested minden,apró porcikáját...
Írj rám privátban kérlek,ha gondolod...
Szívesen fogadnám,hiszen szingli pasi vagyok,s nekem csakis az ilyen,s hasonló nők jönnek be!
Ebből is látszik, hogy a férfiak nem értenek a nők testéhez.
A mellet bem tartja izom, amit edzhetnél. Csak a bőr, az meg genetikus, hogy mennyire feszes.
Nem véletlen vállalnak TBre nagy fogyások után bőr eltávolítást, mert a kötőszövetet ilyen mértékben nem lehet manipulálni.
Egy lógó cicit vagy egy terhesség után kötényhasat edzhetsz, nem lesz feszes.
És nem, nem csak a szilikon oldhatja ezt meg, mellnél is lehet felesleges szövetet kivenni, legyen az csak bőr, vagy mirigyállomány is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!