A hideg-meleg váltózuhanytól tényleg nő a mell?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok . Olvastam egy újságban a hideg-meleg váltózuhanytól nőnek a mellek , de én nem egy hét nagyon vettem észre változást. Mennyi idő alatt tapasztalhatok változást? Van más természetes megoldás az én problémámra?2010. okt. 27. 20:13
1/7 anonim válasza:
Igen, pl. nem hiszel el minden baromságot. Előveszed a gooogle-t, és beírod, hogy "hideg-meleg váltózuhany hatásai". Azonkívül minek neked 13 évesen nagy(obb) mell? Jobban fogod magad érezni, ha a fiúkat csak az fogja érdekelni, mikor rád néznek, hogy mikor fektethetnek meg? Hát gratulálok!
2/7 Eline válasza:
O.o Nálam az volt a természetes megoldás, hogy nőtt :D
3/7 anonim válasza:
semennyi ido alatt. a melleid olyan picik maradnak mint amilyenek. nem fogsz kelleni egy fiunak sem. sajnalom.
4/7 anonim válasza:
Nem akkora baromság,mert serkenti a vérkeringést amellbe is,de ne várj csodát.Ne aggódj,magától is nőni fog:)
De ha minden fürdés/zuhanyzás után pár percig masszírozod testápolóval az se rossz ötlet.
6/7 anonim válasza:
Kedves kérdező nagyon félre olvastál vmit nem nőnek!!!!! hanem a mell feszeségének megőrzésbe tesz jót gondold be ha csak ilyen egyszerü lenne szinte alig volnának kismellü nők meg a plasztika sebészek se virágozna igy.
7/7 anonim válasza:
Elnézést plasztika sebészetet akartam irni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!