Melyik a jobb a hideg vagya meleg gyanta?
Figyelt kérdés
érzékeny a bőrőm és most gyantáznék először, eddig biritvát használtam.2010. júl. 31. 23:36
1/5 anonim válasza:
hideg gyanta le se hozza rendesen a szőrt, szóval a meleg jobb.
2/5 anonim válasza:
Egyértelműen a meleg gyanta. De vigyázz vele ne legyen túl forró mert akkor a bőr is lehozza nem csak a szőrt.
Nem rég vettem X-epil vízzel lemosható gyantát. NEM AJÁNLOM. Néha müködik néha meg nem.
A sima fodrászkellékesben vehető tubusos és gyantafejes gyantát ajánlom. Olcsó és tökéletes,
Remélem segítette.
All the best,
3/5 anonim válasza:
Nekem a hideg is bevált, bár csak egyszer próbáltam. De a meleg gyanta nagyon macerás, legalábbis amikor barátnőm lábát gyantáztuk nagyon megszenvedtünk vele. Én a helyedben elmennék egy kozmetikushoz aztán nem kell vele bajlódni otthon.
4/5 anonim válasza:
Nem használtam még meleget, de a hideggyanta az nekem nagyon nem jött be. Nem vitte le a szőr nagy részét és össze vissza ragadtam, a törlőkendő, a krém és a víz se hozta le. szerintem az nagyon nem jó.
5/5 anonim válasza:
Én életemben először gyantáztam le ma a karomat és nekem a Veet hideggyanta bevált.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!