Megpróbáljam? Modellválogatás lesz a városban.
14 vagyok, 173 cm és modellválogatás lesz a városomban. Ez azért érdekes, mert kisváros és ritkán vannak itt ilyenek! Viszont kétséges, hogy elmenjek-e; eléggé pattanásos az arcom... :(
Azért szerintetek megérne egy próbát?
Hú, basszus, nem fog most eszembe jutni a neve, de azt hiszem az Aktívban volt a minap riport valami magyar csajjal, aki most fog érettségizni, de már egészen befutott modell.
Talán 2-3 napja volt valamelyik esti műsorban szó róla (Aktív, vagy Napló, vagy mittudomén, csak a háttérben ment a TV, nem is igazán figyeltem).
A lényeg a lényeg, amiért írok, az az, hogy pont arra lettem figyelmes, hogy jé, csupa pattanás a csaj arca!
Természetesen a modellfotókon ez nem látszott, a smink ugyebár ápol és eltakar.
Szóval ezek szerint a pattanás nem számít, azt könnyen retusálják.
az ilyen modellválogatásoknak szerintem semmi értelme, csalás az egész
nálunk is volt egy, elis mentem, mindenkit "felvettek" egytől egyig, persze fizetni kellett nemtom hány százezret portfólióra, és mondták, hogy lehet hogy kapunk munkákat
na arra várhatsz, hogy igy legyen..
1.: Anyum is ezt mondja, ő is beleegyezett, úgyhogy lehet, hogy megpróbálom...:$:) Csak találnom kéne még valakit, akit "elcipelhetek" magammal :D
2.: Aknesol? Próbáltad már? Akkor kipróbálom én is... köszi a tippet! Hol szerezhetem be?
3.: Lehet, hogy azt én is láttam, de csak a végére kapcsoltam oda. Egyébként köszönöm; el sem tudnád hinni, mennyire jól esett ez a mondatod... :) Most nagyon elkezdtem izgulni emiatt, lehet, hogy mégis van esélyem?! :D Csak mert eddig Gyakorin mindig olyan válaszokat kaptam, hogy "ha pattis vagy, akkor neked már mindegy" :(... Nagyon szépen köszönöm! :)
4.: Komolyan? Hány éves vagy? Egyébként ha nagyon drága a portfólió, azt én is megcsináltatnám akkor már inkább külön! De mivel maga a válogatás ingyenes, ezért azt mindenképpen megéri kipróbálnom, szerintem. Azzal én is tisztában vagyok, hogy ha már 150 ezer felett van a portfólió, az túlzás...
Légyszi írjatok még! Köszönöm :)
Egyéb: 173 cm 50 kg vagyok -> ez szerintetek elég? Kevés, sok esetleg? Köszi ezt is.
szerintem sem baj, ha pattis az arcod...képeket javítják úgyis:) amúgy szerintem a szalicilsavat kéne kipróbálnod a pattikra, nagyon sokat segítene:)
a méreteid nagyon jók...szóval azzal sem lenne semmi gond a válogatáson:)
viszont nem árt, ha elmegy veled vki, vagy ha nem, akkor nagyon figyelj oda miket mondanak, illetve mit írsz alá...tudod, sok az átverés...persze ez nem biztos, hogy az, csak jó ha odafigyelsz:)
pl. ha feltűnően sok pénzt kérnek, vagy csak kérnek, és nem kapsz sosem pénzt, akkor is érdemes egy felnőtt ember véleményét is kikérni:)
de igazuk van a hozzászólóknak, hogy lehet, hogy elhalasztanál egy lehetőséget...:)
így egy próbát megér...és ha nem is sikerül, semmiképp nem elkeseredni, mert ez a szakma nagyon válogat, még a legjobbak között is:)
önbizalmad legyen, de figyelj arra is, hogy ne legyen túlságosan, nehogy nehéz legyen, ha nem úgy lesz, ahogyan te szeretnéd...:)
na de ha jók a méreteid, és az arcod is ilyen, akkor minden rendben lesz:)
remélem segítettem:)
5.: Köszönöm! Hát, egyelőre nem tudom, kivel mennék (barátnőim közül senkit nem érdekel a verseny). És igen, ha nem válogatnának be, nem keserednék el, mert Gisele Bündchent is leszavazták az első válogatásain :) Köszi!
6.: Aha, AngelFace-re mennék. Most az ország több városában is van. Esetleg te is mész?
Már voltam.
Modelltanfolyamra kell menni és portfóliót kell csináltatni
ez kb olyan 170ezer forintba kerül
És ha ez megvan akkor esetleg lesz munkád (nem sok esély)
jah és ha van portfóliód és jó akkor az nem kell ( mint nekem ) de a modelltanfolyam akkor is kell és az meg olyan 90ezer
Semmi olyanról enm volt szó ami a hírdetésben szerepel
Se ingyen fogfehérítő ...se megnyerhető modelltanfolyam
menj el ..próba szerencse .. de ne várj túl sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!