Az ki van zárva,hogy egy kövér nő szép legyen?
Figyelt kérdés
Nálunk a kövérséget az igénytelenséggel azonosítják.A neten láttam kifejezetten kövér amerikai modelleket helyes pofival.Számomra kimondottan vonzóak.Tudom,hogy ízlések és pofonok...2024. ápr. 3. 10:57
21/25 anonim válasza:
#20 akkor lehet ez nálad egyfajta kompenzálás akart lenni, hogy túlápoltad magad kövéren. Én világ életemben vékony voltam, sőt, kondis-formás, de sosem hanyagoltam emiatt a külsőmet. Szőrtelenítek, főleg minden szex előtt, heti 2 hajmosás, szépen ápoltan tartom, parfüm, szolid smink, csinos öltözék, rendszeresen fogászat stb. De nekem az ápoltságra való igénnyel tényleg összefügg az is, hogy nem tudnék elhízni. Rosszul lennék magamtól. Ezért nem értem, hogy tud valaki adni az ápoltságra, de a külsőre nem.
23/25 anonim válasza:
Attól mert valaki elhízott, még lehet ápolt, tiszta. De attól még ebben az aspektusban igénytelen marad.
Egy fitness modell meg lehet ápolatlan, koszos. Akkor ő meg abból a szempontból igénytelen.
A túlsúly nem egészséges vagy normális(nem az 5-10kg pluszról beszélek). Ettől függetlenül mindig lesznek furcsa vagy aberrált ízlésű emberek.
24/25 A kérdező kommentje:
A furcsa ízlésűt elfogadom,tudom,hogy nem szokványos,hogy egy férfi az extrém kövér nőket imádja.Aberrált ettől még nem vagyok.Egyszerűen szépnek és izgatónak tartom az óriási méretű nőket.
2024. ápr. 6. 09:00
25/25 anonim válasza:
Végül is, ha szép a kövérségén kívül...Én inkább a karcsú nőket szeretem, de azért van olyan ember is, aki kövér, de szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!