Miért mondják, hogy kövér vagyok? (22L)
Figyelt kérdés
Mióta elkezdtem az egyetemet, abbahagytam a sportot. Oké, elismerem, hogy felszaladt pár kiló, de szerintem nem látszik annyira. Van egy kis pocakom, de a többi részem átlagos, mégis megjegyezték páran, hogy fogyózni kéne :(
171/83
jan. 6. 19:13
2/42 anonim válasza:
Foto nelkul nem tudjuk megmondani. Az is lehet hogybtenyleg elhizottnak nezel ki de az is hogy csak a8 regi alakodhoz hasonlitanak. Szintisztan a BMI alapjan enyhen tulsulyosnak szamitasz. De ha eleg nagy az izomzatod akkor ezzel siman lehet hogy egeszseges a sulyod
3/42 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendbe van még
Bár én imádom a pocakosabb csajokat
23/f
4/42 A kérdező kommentje:
#2 annyira nagyon nem vagyok izmos, 74 kg-ról indultam amúgy
jan. 6. 19:24
5/42 anonim válasza:
Mert kövér vagy, bár lehet szebben is fogalmazni az tény.(Pl Duci, molett, túlsúlyos, elhízott stb)
6/42 anonim válasza:
Szerintem ez még simán belefér főleg hogy azért magasabb vagy
9/42 anonim válasza:
Es te ugy erzed, ez nem kover?
Van rajtad legalabb 15-20 kilo felesleg.
10/42 anonim válasza:
A testedről a teletabbik jutnak az eszembe.Kövér vagy azért mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!