Eredetileg férfi vagyok lapockáig érő göndör hajjal és mindkét fülben hordok fülbevalót, a kérdés az, hogy lehetne-e nekem női kinézetet csinálni akár megtévesztésig sminkkel, hajbeállítással? Miből állna mindez és kb. mennyibe kerülne?
Figyelt kérdés
ápr. 2. 19:56
1/4 anonim válasza:
Attól, hogy hosszú hajad van még nem lesz nőies az arcod, alkatod.
3/4 anonim válasza:
Attól hogy hosszú a hajad még nem lesz belőled nő. És meg súgom neked hogy hiába operáltatnád magadat át te akkor is csak egy férfi maradnál.
4/4 anonim válasza:
Eleve én azt sem értem ,hogy miért akarsz kinézni úgy ,mint egy nő!
De egyébként bemész egy női sminkeshez és én szerintem ő kioktat téged ezekről a dolgokról.
De ,hogy ha mondanom kellene neked egy árat akkor alkalmanként(ha tényleg nagyon élethűt szeretnél)legalább olyan 10-15ezer forintra én szerintem számíts alkalmanként.
De persze van az olcsóbbik megoldás ,hogy otthon utána nézzel youtubeon sminkes videóknak és ezek alapján veszel smink készletett és otthon magadnak vagy női ismerősöddel közösen ki sminkelteted magadat ,de annak az a hátránya ,hogy nem lesz olyan élethű.Szóval én szerintem maradj a drágábbiknál ,ha tényleg az a cél ,hogy úgy nézki ,mint egy nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!