Fiu vagyok és begondoritve van a hajam. Hogy tudom ápolni hogy ne menjen szét egy idő után?(tudom hogy 2-3honapig tart)Csak hogy lehet ápolni?
Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 09:57
1/2 anonim válasza:
Akár sima dauer, akár volumennövelő, a lényeg, hogy fodrász után 2-3 napig nem szabad megmosni a hajat.
Utána olyan sampont és balzsamot használj, ami hidratál, mert a göndörítés nagyon kiszárítja a hajat. Vannak kifejezetten göndör hajra, dauerolt hajra való ápoló samponok, balzsamok, pakolások.
Balzsamot mindig használj és vagy természetes, otthon elkészíthető, vagy valamilyen jobb minőségű, boltban kapható pakolást.
Ha lehet, kerüld a hajszárítót, és a törölközővel se dörzsölve szárítsd, hanem inkább nyomkodd a hajadat!
2/2 anonim válasza:
Hajmosás után használj valamilyen göndör hajra való balzsamot amit nem kell kimosni. Én ezt használom: Creightons Frizz No More Curls Cream
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!