Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet ilyenre begondorite...

Hogy lehet ilyenre begondoriteni a hajat? /kep lent/

Figyelt kérdés

Kb ilyen hosszu hajam van,de ha hajsutovassal gondoritem be akkor nem igy lesz gondor. Az lenne a kerdesem hogy mivel, vagy hogyan tudnek magamnak ilyen hajat csinalni?:)

[link]

2014. okt. 30. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez is hajvasalóval/sütővassal van megcsinálva, csak lazábban.

De lehet hogy ha vizesen lazán befonod, és hagyod megszáradni, úgy is kapsz ilyen eredményt.

Egyébként youtubeon ha beírod hogy wavy hair tutorial, trillió félét kihoz, ott találsz ilyet is, és megnézheted hogy csinálják. :)

2014. okt. 30. 15:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom, megnezem:)
2014. okt. 30. 15:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ennek a lánynak alapból van hullám a hajában, nekem is ilyen hullámos, pedig fenékig érő hajam van :) Gondold el milyen lenne, ha ilyen rövid lenne, és nem húzná le a súlya. Blehh, birka!:D
2014. okt. 30. 19:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát ez szinte egyenes. Még csak hullámosnak is épphogy nevezhető. :D

Vizesen ne nagyon fésüld ki a hajad, ha nem szögegyenes, akkor ennyi hullám kb marad benne. Göndör hajra való hajhabbal vagy egyéb kencékkel próbálkozhatsz, hogy ne kócos legyen, hanem kicsit rendezettebb.

Egyébként millió meg egy féle-fajta hajsütővas létezik, nagy átmérőjűt használj. De inkább hő nélkül próbáld először, jobb a hajadnak.

2014. okt. 30. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!