Magas lányként is lehet nagy fenekem?
(Ehhez miért szex kulcsszavakat adtál meg? Ez sport, testépítés kategória inkább.)
Igen, lehet. Arra készülj, hogy étkezésre figyelni kell és akár évekig is edzened kell rá, attól függ mennyire vagy vékony és mikor kezdtél rá edzeni, pihenésre is oda kell figyelni.
Más kategória, hacsak nem szexpartnert keresel?
Nyilván ilyen a genetikád. Mit meg nem tennék ha vékonyabb alkat lennék. Nekem kb sétálni is elég edzés alatt naponta és már alakul a fenekem.
Genetika, semmi más. Tömegelj, aztán szálkásítsd vissza magad. De ezt nem úgy értem hogy többet egyél, inkább több fehérjét vigyél be és kevesebb szénhidrátot. Súlyzós gyakorlatokat végezz fenekére, ne lépcsőzz és a többi, mert azzal nem fogod formálni.
Szívesen. :)
1. Ilyen hülyeségeket ne írj a kérdezőnek, ha életedben nem edzettél!
6-os voltam
8,9
Könyörgöm, ne írjatok már hülyeséget!
Aki több fehérjét visz be és a kalória bevitele is minőségban magasabb, tudja magát formálni és képzeld el, a feneke is nagyobb lesz!
Csak sajnos éveket kell ebbe ölni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!