Ha egy kB 150 kg-s nő elmegy lábat gyantáztatni, ugyanannyit fizet, mint egy 50 kg-s?
Igen.
Nekem meg vékony és ritka, mégis annyit fizetek mint akinek dús és durva az egész.
Gondolom úgy kalkulálják ki az árat, hogy átlagban megérje.
Az se fair, hogy a rövidnadrágok kb. egy árban vannak a hosszúakkal, mikor harmadannyi anyagból készülnek :D
a pink taxról hallottatok? amikor ugyanaz a borotva rózsaszín műanyagból freccsentve drágább, mint kék műanyagból.
ez is pofátlanság
Szerintem egy kozmetikus inkább megnyerni igyekszik a klientúrát, mintsem diszkriminációval elriasztani.
Mondjuk te tudod. Azt is kiírhatod, hogy csak fehér embert fogadsz, de a klientúra aki látogatni fog, az olyan is, és ne csodálkozz, ha bedobják az ablakot téglával.
Fillérb@szás szerintem itt csak ürügy, mert pont mint mondod, kiegyenlítődik, az egyiken kicsit vesztessz, a másikon nyersz, de nap végén megéri.
Ha nem bírsz elviselni ilyen meg olyan embert is, nem kell emberekkel foglalkozni.
A gyantázásra pl PCOS-es nők jórészt járnak, mert a tesztoszteron többlet szőrösödéssel is jár. Meg hízással is, mellesleg.
Ha valaki biztonságban érzi magát veled (márpedig ez egy bizalmi, intim szituáció), akkor vissza fpg jönni.
Ha kritizálod, megszégyeníted mert salátás a puncija, kövér, szőrös a tokája, undorodsz ha nőnek hátat kell gyantázni...akkor nem neked való a szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!