Mi a véleményetek azokrol a férfiakrol akik gyantáztatnak?
3.
Megkérdezhetem, hogy rajtad is olyan erős kar és lábszőr nő?
#6 Miért nőne erős kar és lábszőr rajtam? Csak pihéim/nagyon gyenge szálaim vannak, de mégis gyantáztatok. Bár én lány vagyok, szóval ez nem tudom, hogy jött ide.
3-as voltam.
Úgy jött ide, hogy te olyan alapon vársz el valamit , amiről fogalmad sincs milyen viselni!
Bírom mikor egy nő a kis pihéivel írja, hogy egy férfi a sokkal sűrűbb , erősebb szőrét ugyan hagyja már meg!
Majd ha te is megtapasztaltad, hogy milyen érzés a gyapjú takaró, csak azután várj el bármit is!
Ti is azt szoktátok kiírni válaszként az olyan kérdésekre ahol keveslik a magassarkut viselő nőket, hogy először próbáld ki, aztán írj elvárást..
Hát ennyi lenne.
Nem muszáj meghagyni, csak legalább ne legyen buz/s a lába, mert az taszító. De ha annyira akarja, akkor hagyja meg.
A magassarkú témakörre meg: ha tehetném, minden nap azt viselnék, számomra nem kényelmetlen. Meg ha az is lenne, akkor is fontosabb a jó megjelenés, mint a kényelem. Lehet vitatkozni, más biztos nem így gondolja, de én igen. Részemről ennyi.
Tehát szerinted az ismert színészek akik testépítettek azok b.zisan néznek ki mert nincs a végtagjukon szőr?
Ez tudod kábé akkora iq lájtos kijelentés, mintha én neked írtam volna, hogy a karod nem teljesen csupasz, tehát te is b.zis vagy emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!