Első alkalom a kozmetikusnál (gyantáztatás)?
Életemben először megyek kozmetikushoz gyantáztatni, eddig magamnak szedtem itthon borotvával a szőrt. Most elég szőrös a lábam mivel vagy két hónapja nem szedtem le. A kozmetikus nem fog furán nézni rá, hogy ekkora szőrrel odaállítok? Illetve elég száraz a bőröm, mielőtt megyek a kozmetikushoz, bekenhetem testápolóval vagy akkor nem ragad meg teljesen a gyanta? Sokszor ilyen "porzóan" száraz a lábamon a bőr, és hát olyan állapotban sem szeretnék odaállítani. Illetve a kozmetikus mindenkinek ugyanolyan fajta gyantával szedi le a szőrt? Mondjam neki külön, hogy nekem érzékenyebb bőröm van?
Illetve közben kérdezhetek egy-két dolgot, úgymond "tanácsadást" a bőrömmel kapcsolatban, vagy azért már külön szoktak fizetni?
Elnézést a sok kérdésért, elég tudatlan vagyok a témában, tanácsokat szívesen fogadok 🙂🙂
Előtte való este kend be testápolóval.
Nem gáz, ha nagy, legalább könnyebben kijön a gyantával.
Szerintem nem mindenkinek egyformával csinálják. Most nagyon megy ez a cukorgyanta, az nagyon bőrkímélő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!