Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek? Lányok van egy...

Szerintetek? Lányok van egy srác aki nagyon bejön nekem de a többi lány azt mondja csúnya kíváncsi lennék a véleményetekre

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 15:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
te vagy az Dóri?
2010. okt. 26. 22:53
 12/16 anonim válasza:

szard le mások véleményét. ha tetszik ismerd meg azt gyertek össze.

nem kell túlbonyolítani.

nekem legjobb bnőm nagyon szép és a pasija csúnya, de szeretik egymást és az a lényeg...

2010. nov. 2. 14:44
 13/16 anonim válasza:
a pasiknak csak egy hajszállal kell szebbnek lenniük az ördögnél, a nők a szebbik nem, ezt mindenki tudja :)
2010. nov. 2. 22:04
 14/16 anonim válasza:

szerintem ha TE szereted akkor ne törődj mások véleményével

tudom hogy szarul esik ha valaki olyat szidna akit te szeretsz. de ha szereted ne érdekeljen

meg milyen barátaid vannak neked ha nem támogatnak hanem csak piszkálnak ???

2010. nov. 5. 18:52
 15/16 anonim válasza:
ha neked bejön akkor mi a probléma... teljesen mindegy, hogy mások mit gondolnak... te most a mások véleményére vagy kíváncsi vagy a sajátodra?! neked kell döntéseket hozni nem másoknak! ha tetszik NEKED akkor szard már le, hogy mit gondolnak a többiek...
2013. szept. 22. 08:59
 16/16 anonim válasza:
Te vayg aranka?
2019. aug. 10. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!